Mesec pravi kvadrat sa Neptunom. Sunce pravi opoziciju sa Plutonom..Nailazićete na prepreke i smetnje u realizaciji svojih ideja. Dešavaće vam se neočekivane i pomalo neprijatne situacija u odnosima. Osećaćete se emocionalno uznemireno, napeto, što će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama. U odnosima sa osobama koje su dominantne u odnosu na vas možete imati nesuglasica, neslaganja i osećati se pod pritiskom sa njihove strane.      

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To će vas još više činiti uznenirenim i sklonim da ulazite u otvorene sukobe. Najviše će vas opterećivati nešto što ste u sebi potisnuli, a što će početi da vas iz podsvesnog dela ličnosti destabilizuje. U odnosima sa drugima budite otvoreni na kompromisna rešenja, kako biste ublažili tenzije. Povremeno ćete se osećati nesigurno i neodlučno.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 ⁄ 5 =