Mesec pravi kvadrat sa Plutonom i Suncem i ulazi u fazu druge četvrti. Jupiter ulazi u senku i započinje svoj retrogradni ciklus. Merkur pravi sekstil sa Neptunom. Mesec pravi konjunkciju sa Uranom i ulazi u znak Bika.
Bićete u mogućnosti sa sagledate nešto značajno u vezi vas samih, vaših unutrašnjih ciljeva i stremljenja. Imaćete nove uvide o tome kako biste mogli da jedan svoj cilj ostvarite efikasnije u odnosu na ono što ste o tome znali ranije. Takođe ćete uspeti da sagledate kakve su moguće posledice i rezultati onoga u šta usmeravate svoju energiju sada na širem planu i na duže vreme.    

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Bićete u prilici da započnete nešto novo što može da ima veze sa vašom kreativnošću ili vašim nadama, snovima, maštovitošću, a što može da vam donese uspeh na duže staze. Na emotivnom polju će vaš partner biti dobro raspoložen, spreman da vas sasluša i da doda konstruktivne predloge u vezi teme vaših razgovora. Imaćete dobar osećaj za potrebe svog partnera, što će uneti više harmonije u vašu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Januar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 ⁄ 15 =