Mesec pravi sekstil sa Marsom. Sunce pravi trigon sa Jupiterom.Iskoristite prvi deo dana za bavljenje sportskim i rekreativnim aktivnostima. To će umanjiti napetosti i stres od prethodnih dana i omogućiti vam da se bolje osećate i da podignete nivo svoje energije. Imaćete više razumevanja za druge, posebno za voljenu osobu i članove porodice. Ako ste slobodni, bićete u prilici da uđete u novu emotivnu vezu ili započnete jednu avanturu koja će biti slobodnog tipa.    

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Upoznaćete nove ljude. Umećete da sebe ispoljite na zapažen način, u pozitivnom svetlu. Prema drugima ćete biti velikodušni, spremni da pružite podršku i pomoć. Umećete da rukujete novcem što će vam doneti dobitke, čak i šansu za veći dobitak. Iskoristite priliku da voljenoj osobi ispunite jedno obećanje koje ste joj dali, izađete zajedno u provod ili joj poklonite nešto lepo.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
22 + 28 =