Mesec pravi sekstil sa Uranom i Saturnom. Merkur pravi konjunkciju sa Venerom. Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom. Sunce pravi trigon sa Plutonom. Mesec pravi opoziciju sa Marsom i konjunkciju sa Neptunom.


Sa optimizmom i vedrinom ćete pristupati onome što ste planirali za danas, kao i drugim ljudima. Imaćete potrebu da se više krećete. Očekuje vas dan koji u sebi nosi veliki potencijal za unapređenje vaših odnosa, posebno emotivnih i sa osobama koje su vam bliske kao što su članovi porodice, rođaci i prijatelji. Osećaćete pri tom povremene promene raspoloženja jer ćete biti emotivno osetljivi i skloni da pokušate da zadržite u sebi nešto što je potrebno da promenite kako bi vaši odnosi postali skladniji. Ono što će vas ometati su neka ranija emotivna neprijatna iskustva u bliskim odnosima zbog kojih ste bili skloni da osećate gorčinu. Sada je vreme da to ostavite iza sebe i postavite nove temelje vašim odnosima. Proći ćete kroz fazu pročišćenja gde ćete biti u mogućnosti da jasnije sagledate pravo stanje stvari između vas i jedne ili više osoba koje su vam važne ili bliske. Potražićete drugačiji pristup ovim temama, svojim potrebama, osećanjima i odnosima. Bićte u mogućnosti da duboko uđete u sebe i načinite važnu promenu koja će vam dati bolje usmerenje i pokrenuti vas ka ostvarenju novih ciljeva. Umećete da sagledate širu sliku onoga čime se budete bavili tokom dana.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To će vam omogućiti da brže i lakše postignete uspeh u svemu. Na poslovnom polju će ovo dovesti do potrebe da unapredite svoju saradnju i poslovne odnose. U odnosima sa drugima ćete biti ljubazni i otvoreni na dogovore, komunikaciju, zabavu. Večernji sati su vam pogodni za izlazak u društvu voljene osobe ili prijatelja ukoliko niste u emotivnoj vezi. Dobro će vam doći zabava jer ćete biti u prilici da se opustite i dobro provedete, a to će vam omogućiti da obnovite svoju energiju i da se osećate srećno i radosno. Ako ste slobodni, ovo je pogodan dan da upoznate osobu koja bi mogla da vam bude potencijalni partner u budućnosti. Ako ste u vezi, vaš partner i vi ćete ostvariti bolju bliskost i poboljšaćete vaš odnos.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
2 ⁄ 1 =