Mars ulazi u znak Riba. Mesec pravi kvadrat sa Uranom. Venera kreće retrogradno.
Bićete u mogućnosti sa sagledate nešto značajno u vezi vas samih, vaših unutrašnjih ciljeva i stremljenja. Imaćete nove uvide o tome kako biste mogli da jedan svoj cilj ostvarite efikasnije u odnosu na ono što ste o tome znali ranije. Takođe ćete uspeti da sagledate kakve su moguće posledice i rezultati onoga u šta usmeravate svoju energiju sada na širem planu i na duže vreme. Bićete u prilici da započnete nešto novo što može da ima veze sa vašom kreativnošću ili vašim nadama, snovima, maštovitošću, a što može da vam donese uspeh na duže staze. Imacete dobar osecaj za planove i akcije tokom dana.         

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U večernjim satima počećete da se osećate osetljivijim u odnosima sa bliskim osobama. Osetićete udaljavanje od partnera, a mogu početi da vas obuzimaju razne sumnje, ljubomora, posesivnost i zavist. Vaš osećaj sopstvene vrednosti će biti uzdrman i nestabilan. To može dovesti do nesuglasica u emotivnoj vezi. Izbegavajte svađe i prepirke i pokušajte da koliko je moguće razumno pristupite svojim sumnjama jer su mnoge od njih realno neosnovane.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 ⁄ 14 =