Mesec ulazi u znak Raka, pravi opoziciju sa Jupiterom i sekstil sa Uranom. Mars pravi trigon sa Neptunom. Venera pravi konjunkciju sa Plutonom.
Usmerićete se ka ostvarivanju kreativnih planova i ciljeva. Vaša intuicija će vas voditi pravim putem, a imaćete i motivaciju da ostvarite vaše snove. Za to će vam se pružiti bar jedna pogodna prilika. Bičćete većim delom dana dobro raspoloženi i spremni da uložite neophodan napor u smeru dugoročnih ciljeva. Preuzećete više odgovornosti, u odnosima sa drugima ćete nastupati otvoreno i ljubazno, sa boljim osećajem kako da pristupite raznim tipovima ljudi i ostvarite svoje ciljeve na obostrano zadovoljstvo. Umećete da sebe istaknete u prvi plan.     

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju ćete se suočavati sa prenaglašenim strastima. Ako ste slobodni, snažno će vas privući jedna osoba i nećete moći da joj odolite. Ako imate stalnog partnera, imaćete više vremena jedno za drugo i za strastvene intimne trenutke. Vašu vezu ćete učvrstiti, jedno drugom ćete pružati lepe emocije i dobro ćete se zabavljati.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
10 × 17 =