Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Saturnom i Plutonom i kvadrat sa Suncem i ulazi u drugu četvrt.
Bićete snalažljivi i prilagodljivi. Umećete da lako zaobiđete prepreke na koje ćete nailaziti u svakodnevnim aktivnostima. U odnosima sa drugima nalazićete način da ostvarite dobru saradnju. S druge strane, već od sredine dana, sve više ćete osećati pritiske od strane drugih, posebno osoba od autoriteta, da se više posvetite dugoročnim zadacima koji od vas zahtevaju naporan rad i veliku koncentraciju, što vam neće biti lako.          

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Od pomoći će vam biti to što ćete umeti da osetite kako da se postavite pred vaše nadređene i da ublažite pritisak na vas. Vaša moć regeneracije, kako u fizičkom, tako i u emotivnom smislu će biti pojačana. Bićete svesniji onoga što vas sputava i pravi vam smetnje i nalazićete bolje i efikasnije načine da transformišete svoje slabosti u svoje snage i prednosti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 + 17 =