Mesec pravi sekstil sa Marsom i ulazi u znak Raka. Sunce pravi opoziciju sa Neptunom.
Doći ćete do otkrića kako biste mogli neke svoje ideje o kojima ste duže vreme razmišljati da sprovedete u delo i da ih unapredite, kao i da ih upotrebite u svakodnevnom životu za poboljšanje svoje kreativnosti, u poslovne svrhe kao i u odnosima sa drugima. U drugom delu dana budite pažljivi jer ćete biti suočeni sa iluzijama o sopstvenoj važnosti i veličini. Uspeh koji postignete na nekim poljima mogao bi da vas opije, pa da zbog toga neke druge važne činjenice ispustite iz vida. To vam može naneti gubitke i može da našteti vašem ugledu.   

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Izbegavajte alkoholna pića i supstance koje utiču na nervi sistem. Nailazićete i na osobe koje će pokušati da vas zavedu i prevare. Ako ih razotkrijete, prekinućete odnose sa njima. Budite pažljivi i kada je reč o novcu jer ćete biti skloni da trošite više nego što je razumno i to na nevažne stvari. Pojačaće se vaša emocionalna osetljivost, pa je važno da budete pažljivi u emotivnim odnosima.

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
29 − 3 =