Mesec pravi kvadrat sa Venerom, sekstil sa Neptunom, konjunkciju sa Marsom i trigon sa Saturnom.
Bićete zainteresovani za saradnju i pokazivaćete ljubaznost i empatiju u odnosima sa drugima. Prema osobama sa kojima budete dolazili u dodir pokazivaćete spremnost da im izađete u susret. To će pozitivno uticati na vaše odnose. U suočavanju sa raznim okolnostima nećete uspevati da budete prilagodljivi i to će vas ometati. Osećaćete uznemirenost za koju nećete imati jasan razlog, ali je to prolazno i kratkotrajno.                  

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Umećete da svoju ličnost ispoljite na pozitivan način, da preuzmete potrebne odgovornosti u svom polju delovanja i da se istaknete u rešavanju zadataka koje ste preuzeli. Bićete komunikativni, u pokretu, dobro organizovani i sve ćete uspevati da obavljate po planu i na vreme. Na emotivnom polju ćete naći način da se sa voljenom osobom o svemu dogovarate i prijaće vam zajednički razgovori.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
16 × 3 =