Mesec pravi trigon sa Uranom. Saturn kreće retrogradno. Merkur pravi kvadrat sa Marsom i ulazi u znak Blizanaca.
Budite pažljivi u akcijama i komunikaciji, kao i u saobraćaju. Skloni ste da brzate i možete da se u nekim momentima ponašate ishitreno i nepromišljeno. To može dovoditi do nesuglasica, konfliktnih situacija, teških razgovora, svađa i prepirki, kao i do nezgoda u saobraćaju. Ovaj dan vam nije pogodan za rad na poslovima koji su veliki i od dugoročne važnosti jer su na tom polju mogući zastoji. U ljubavi i na polju emocija vas očekuju ozbiljni i teški razgovori sa partnerom u vezi zajedničkih planova.       

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Ponovo će na redu biti teme koje se već duže vreme provlače kroz vašu emotivnu vezu i oko kolih ne postižete međusobno razumevanje. Potrebno vam je dosta strpljenja i tolerancije. Izmegnite prepirke i svađe i sačekajte da se steknu povoljne okolnosti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje. U večernjim satima ćete umeti da zablistate tako što ćete pružiti partneru ono što najviše voli kod vas. Sa partnerom ćete razgovarati o zajedničkim temama i to će vam biti zabavno.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 − 20 =