Mesec pravi sekstil sa Saturnom, ulazi u znak Ovna i pravi kvadrat sa Merkurom i konjunkciju sa Marsom.
Uspećete da ostvarite stabilnost i kontinuitet u razvoju planiranih ciljeva i obaveza na poslu, naročito u onom delu koji je povezan sa velikim i dugoročnim projektima. Imaćete ideje kako da nešto u svemu tome poboljšate i ubrzate ono što je već u toku. Na poslovnom polju ćete biti spretniji i imaćete više motivacije da se pozabavite aktuelnim radnim zadacima.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Ostvarićete napredak u svemu što od vas zahteva preciznost, brzinu i ulaganje fizičkog napora. U popodnevniom satima vaša osećanja i vaš razum će biti u sukobu. Jedno ćete osećati, a nešto drugo ćete misliti, pa vas to može činiti zbunjenim. Najbolje je da se ne bavite važnim stvarima. Budite pažljivi u saobraćaju. Sa drugima se nećete dobro razumeti i lako ćete ulaziti u prepirke oko sitnica.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
4 + 28 =