Mesec pravi trigon sa Suncem, konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Jupiterom i Plutonom. Merkur postaje stacionaran pred direktno kretanje.
Oslonite se na intuiciju u nalaženju poterebnih rešenja na poslu i privatno. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da budete maštoviti. Na finansijskom polju vas očekuju dobici ako budete mudro investirali ili upravljali novcem. Imaćete dobar osećaj kako da dođete do dobitaka. Umećete da se prilagodite raznim okolnostima i osobama na koje budete nailazili.                     

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Nalazićete laka rešenja za sve jer će vaš um kao i vaša osećanja skladno funkcionisati. Imaćete dovoljno fizičke snage i energije, a osećaćete se i optimistično. U ljubavi ćete biti romantični i voljenoj osobi ćete pokzati svoja najdublja osećanja. Bićete skloni i da idealizujete voljenu osobu, a ako ste slobodni, bićete zaljubljivi ali više platonski nego što ćete pokazati to direktno.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
44 ⁄ 22 =