Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Ribe,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]ars će 3. januara ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere. Osećaćete pojačani priliv pokretačke energije i motivaciju da usmerite svoju energiju u pokretanje novih poslova. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite ekonomijom, turizmom, obrazovanjem ili izdavačkim poslom. Vaša sposobnost rukovođenja će biti istaknuta, pa ćete dobiti i odgovornije zadatke ili bolje pozicije u poslu. Sunce i Merkur prave sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara i donose vam dobar osećaj za saradnju i nalaženje podrške za ostvarenje vaših planova. Najviše uspeha ćete imati u oblastima menadžmenta, dizajna i tamo gde je od vas potrebno da pokažete vaše rukovodeće sposobnosti i gde kao ličnost treba da dođete do izražaja, kao što su prodajne prezentacije. Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam doneti povoljnu mogućnost da učestvujete kao saradnik u jednom velikom projektu koji se odnosi na industriju, građevinarstvo i trgovinu. To će biti poslovna saradnja na duži rok i doneće vam značajne prihode i napredak u karijeri.


Venera će 13. januara ući u vaš znak i doneće vam više popularnosti kao i mogućnost da započnete nešto novo na poslovnom polju, kao što je privatni biznis, ako ste to od ranije imali u planu. Vaš lični nastup će biti primećen i igraće važnu ulogu u ostvarivanju planiranih ciljeva. Merkur ulazi u znak Vodolije 16. Januara i donosi vam pogodnosti u pokretanju realizacije planova koje ste pravili u tajnosti, kako biste prestigli konkurenciju. Imaćete uspeha ako se bavite oblastima zdravstva, konsaltingom i ljudskim resursima. Venera pravi sekstil sa Jupiterom i konjunkciju sa Neptunom u trećoj dekadi januara, što će vam doneti dobar osećaj kako da se istaknete u svom poslu i poboljšate zaradu i saradnju.

Nezaposlene Ribe će dobiti povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima dizajna, konsaltinga, menadžmenta i industrije. Ako planirate pokretanje sopstvenog posla, dobićete podršku od institucija.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]S[/za_dropcap]ekstil Merkura sa Neptunom doneće vam više slaganja sa partnerom u razgovorima, u dogovorima oko zajedničkih planova i ciljeva, kao i dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam i da zajedno posećujete društvene manifestacije. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj i želju.

Druga polovina januara će vam doneti više vremena za prijatne zajedničke intimne trenutke, u kojima ćete oboje uživati i koji će vam omogućiti da se potpuno opustite. Pojačaćete međusobno poverenje i vaša međusobna osećanja će biti potpuno iskrena. Znaćete šta vaš partner očekuje od vas i koje želje ima u ljubavi i to ćete mu pružati, kao i on vama.

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti neobavezan razgovor i otkrićete kako imate dosta zajedničkih interesovanja. Prijaće vam društvo te osobe, a uvidećete da i ona vama pokazuje više naklonosti. Razmenićete kontakte i počećete često da se viđate. U početku ćete biti suzdržani i samo ćete se zabavljati i razgovarati, da bi u drugoj polovini januara došlo do bušenja strasti na obe strane. Ući ćete u intimni odnos i u vezu. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete.

Nešto starije Ribe će često izlaziti sa prijateljima i u jednom izlasku će upoznati osobu sa kojom će započeti neobaveznu avanturu. Nakon kraćeg vremena ćete oboje osetiti da imate i osećanja jedno prema drugom. To će vas još više zbližiti.


Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]T[/za_dropcap]okom januara će vaše zdravlje biti najvećim delom stabilno, a vaš imunitet jak. Bićete često u pokretu i u dobroj kondiciji. Preduzećete i preventivne mere da se zaštitite od potencijalnih zdravstvenih smetnji. Toplije ćete se oblačiti, a obavićete i zdravstveni pregled. Pridržavaćete se pravila zdravog života. Potrebno je da se više odmarate.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od proteina kao što su mleko i mlečni proizvodi, na prvom mestu mladi sirevi, koje možete mešati sa lanenim uljem i dodavati masline, integralne žitarice i sušeno voće. To vam je idealno za doručak. Jedite više pilećeg mesa, a od povrća brokoli, sočivo i soju. Od voća uzimajte jabuke, ananas i suvo grožđe. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi: 4, 7, 12, 18, 22


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
15 ⁄ 15 =