Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Ribe,

Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i slab. To će vam doneti velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete iz nevidljivih izvora, preko konkurencije do tajnih neprijatelja koji će vam spletkariti iza leđa zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Nailazićete na neočekivane teškoće u  pregovorima oko novih projekata zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama. Tokom februara će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu. U početku ćete nailaziti na neočekivane teškoće u samom startu tog projekta zbog kvadrata Saturna sa Uranom ali ćete tokom marta i aprila uspeti da prevaziđete teškoće i sve će se odvijati planiranim tokom. Jupiter će sredinom maja ući u vaš znak i doneće vam niz pogodnosti da se istaknete u onome u čemu ste stručni, što će vam doneti priznanja i uspon u karijeri.
Tokom juna i jula će Mars i Venera praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će vam doneti napete odnose sa kolegama na poslu i teškoće u poslovima vezanim za trgovinu, zdravstvo, komunikacije i usluge. Jupiter se krajem jula vraća retrogradno u znak Vodolije i otvara vam mogućnosti da do kraja godine nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite. Od avgusta do kraja novembra očekuje vas uspeh u oblastima prosvete, dizajna, građevinarstva, prehrambene industrije, zdravstva  i u administrativnim i javnim poslovima. Solarne eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom marta, maja, avgusta i septembra. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete u prilici i da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu  ovoj godini.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak godine, posebno februar, donosi vam nesuglasice zbog tajni koje vaš partner i vi imate jedan u odnosu na drugog, a koje ćete trebati jedno drugom da objasnite. Stvari o kojima duže vreme ćutite mogu da ozbiljno poljuljaju vaše međusobno poverenje. Od marta do kraja maja uspećete da prevaziđete ove teškoće i poboljšate zajednički život.

Tokom jula ćete nailaziti na nesuglasice u porodičnim odnosima, kao i na nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Od avgusta do kraja septembra imaćete skladne zajedničke trenutke i otići ćete na zajedničko putovanje koje će vam izuzetno prijati. Oktobar vam donosi napetosti zbog zajedničkih finansija. Do kraja godine imaćete mirniji period.

Ako ste slobodni:

Tokom januara i februara privući će vas osoba koja nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. Pristaćete ali ćete ubrzo ustanoviti da je to bila pogrešna odluka i već do sredine aprila ćete prekinuti tu vezu. U junu ćete imati susret sa osobom sa kojom ste pre više godina imali emotivnu vezu i pokušaćete ponovo ali će i to biti kratkotrajno. Sredinom avgusta u vaš život će ući osoba koju ćete doživeti kao srodnu dušu i sa kojom ćete izgraditi skladnu vezu punu ljubavi i podrške.

Nešto starije Ribe će početkom proleća upoznati osobu koja će imati mnogo razumevanja i strpljenja za njih. Počećete da se viđate često ali će vaš odnos biti promenljiv, sa povremenim nesuglasicama i povlačenjem. U julu ćete ući u vezu.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Početak godine će vam doneti nešto više stresa ali ćete to moći da prevaziđete ako budete praktikovali fizičke aktivnosti i  više odmora i relaksacije. Sredinom godine bićete podložni disajnim i probavnim smetnjama. Potreban vam je čist vazduh. Tokom oktobra će vam biti osetljivi bubrezi i jetra. Zdrava ishrana vam je važna kako biste izbegli ozbiljnije tegobe.

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje podstiču detoksikaciju organizma, koje su srednje kalorične vrednosti i lako probavljive. Doručak nemojte da preskačete i uzimajte ovsene pahuljice i jogurt sa suvim grožđem. Ručak može da vam se sastoji od ribe ili mesa, uz obavezno povrće. Voće jedite podjednako sveže i suvo.

Srećni brojevi: 1, 6, 14, 21, 25
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
6 ⁄ 2 =