Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Rakovi,

Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom tokom januara, što će vam na početku godine doneti otvorene mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju javnosti, kao i da započnete novo poslovno partnerstvo koje će trajati na duži rok i gde ćete biti uključeni u jedan veliki projekat. To će vam doneti šansu za veliku i stabilnu zaradu. Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom u februaru i to će vam doneti više uspeha u saradnji sa inostranim firmama. Za jedan projekat ćete dobiti finansijsku podršku koja će vam omogućiti da ga pokrenete kako ste planirali i uspećete da ostvarite očekivane rezultate. Tokom marta i aprila imaćete dobar osećaj za investicije i to će vam omogućiti da uvećate vašu zaradu. Najviše uspeha imaćete u poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Ugovori koje sklopite do maja doneće vam višestruku korist, naročito oni koji su povezani sa građevinarstvom, nekretninama, energetskim resursima i akcijama na berzi. Retrogradna Venera će vam tokom maja i juna praviti smetnje u vidu tajnih aktivnosti koje će se odvijati iza vaših leđa na vašu štetu.
Pomračenje Sunca će se odigrati u junu na početku vašeg znaka, što će umanjiti vaš autoritet i može dovesti do pada sa položaja ili otkaza na poslu. Budite pažljivi kako biste to izbegli ili bar znatno ublažili. Tokom jula i avgusta ćete nailaziti na probleme u odnosima sa klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima. Ovo nije dobro vreme za ulazak u nove poslove zajedničkog tipa. Mars će biti retrogradan u vašem polju posla od septembra do sredine novembra i doneće vam zastoje, sukobe sa nadređenima i velike napetosti. Bićete stalno pod pritiskom. Decembar vam donosi poboljšanje zahvaljujući konjunkciju Jupitera i Saturna koja će se povoljno odraziti na vaš platni promet, pa ćete se naći na dobitku.

Nezaposleni Rakovi će tokom marta, maja, septembra i decembra imati dosta povoljnih mogućnosti da dobiju stalan posao, posebno u oblastima javnosti, trgovine i usluga.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Saturn će na početku godine praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi i doneće vam mogućnosti za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Vaš odnos sa voljenom osobom će biti stabilniji i lakše ćete se prilagođavati jedno drugom u svemu. Pružaćete nesebičnu podršku voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice su moguće sredinom marta.

Od jula ćete rešavati nešto što ste duže vreme odlagali i što vam je pravilo nesporazume u vezi. To će vam tokom avgusta i septembra praviti ozbiljne probleme u odnosu ali ćete uspeti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje. Od oktobra do kraja godine ćete praviti planove o zajedničkim akcijama, putovanjima i zabavi, što će odgovarati vašem partneru.

Ako ste slobodni:

Na samom početku 2020. Godine, zahvaljujući konjunkciji Saturna sa Plutonom u vašem polju ljubavi, bićete u mogućnosti da upoznate osobu sa kojom ćete započeti novu emotivnu vezu. Obratite pažnju na ambicioznu i praktičnu osobu koju ćete upoznati na javnom skupu. Osvojiće vas i izgledom i osećajem velike bliskosti. Do sredine godine ćete uživati u vezi, a velika iskušenja ćete imati od avgusta do oktobra. Ako ih prevaziđete, ostaćete u dugoj i srećnoj vezi.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja može da se pokaže kao njihov životni partner. To je neko ko vam odgovara i emotivno i intimno i s kim ćete imati dosta zajedničkog. Nekoliko meseci nakon upoznavanje počećete zajedno da živite.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će sve do decembra prolaziti kroz znak Jarca gde je oslabljen. To će i vaše zdravlje činiti većim delom osetljivim, što će od vas zahtevati da se pridržavate zdravih navika i preventivnih mera kako biste ojačali imunitet. Prolazne smetnje ćete imati u leđima ako budete fizički neaktivni. Moguće su i česte glavobolje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje služe čišćenju organizma od štetnih materija. Potrebna vam je kalorična hrana, kao i namirnice koje sadrže vlakna. To su sušeni grašak, sočivo, pasulj, brokoli, šargarepa i cvekla od povrća, a od voća avokado, banane, jabuka i maline. Integralne žitarice uzimajte svakodnevno, a meso i mlečne proizvode umereno.

Srećni brojevi: 5, 11, 17, 20, 24
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 ⁄ 3 =