Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

Na samom početku septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom i donosi vam pogodnosti na polju usluga gde ćete ostvariti bolji uspeh i profit u odnosu na očekivani. Bićete prilagodljivi u svim situacijama na koje budete nailazili i sa radnim kolegama ćete ostvariti odličnu saradnju. Vaši klijenti će biti zadovoljni i doprineće uvećanju broja budućih korisnika vaših usluga. Venera će 2. septembra praviti opoziciju sa Saturnom i doneće vam smetnje u završnoj fazi jednog velikog i dugoročnog posla. Nedostajaće vam sredstva koja su neophodna, a suočićete se i sa prekidom jednog poslovnog odnosa što će vas dodatno usporiti. Narednog dana će Merkur praviti trigon sa Saturnom, pa ćete uspeti da se dogovorite o produženju rokova i sprečite nastanak ozbiljnije štete. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Bićete u mogućnosti da započnete pregovore oko novog poslovnog partnerstva i oko sklapanja novih ugovora. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslom. Sledećeg dana Venera ulazi u znak Lava i donosi vam povoljne šanse za uspeh u kreativnim poslovima.
Trigon Sunca sa Jupiterom 9. septembra doneće vam mogućnosti za uspon u karijeri jer ćete uspeti da rešite probleme zbog kojih ste bili u zastoju i istaknete svoju preduzimljivost i veštinu. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da budete pažljivi pri rukovođenju i korišćenju svog autoriteta. Sunce će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom u drugoj dekadi septembra i omogućiće vam da vaše obaveze prilagodite trenutnim okolnostima i zahtevima tržišta. Uspeh vas očekuje u velikim poduhvatima, građevinskim radovima i oblasti industrije. U trećoj dekadi septembra nepovoljni aspekti Merkura i Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje u razvoju planiranih obaveza i teškoće na polju javnosti.

Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novo zaposlenje na polju usluga i u kreativnim poslovima. Privremene poslove možete dobiti u ugostiteljstvu.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera u prvoj dekadi septembra pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Zauzimaćete suprotne stavove oko kućnih i porodičnih obaveza. Ni vi ni vaš partner nećete moći da se uskladite oko poslovnih i kućnih obaveza. Ulaskom Venere u znak Lava doći će do poboljšanja i nalaženja rešenja.

Merkur će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da se sa voljenom osobom lakše dogovarate o svemu i da planirate zajedničko vreme i ciljeve. Sredinom meseca moguće su prolazne i iznenadne svađe oko zajedničkog novca. Venera će krajem septembra praviti trigon sa Marsom i probudiće uspavane strasti na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Previše nesigurnosti i loš start u pristupu osobi koja vam se dopada prouzrokovaće neuspeh u pokušaju da je privučete. Neko drugi će zauzeti vaše mesto, što će kod vas izazvati ljubomoru. Sredinom meseca ćete ući u kratku ali strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete iz viđenja preko zajedničkog prijatelja. Krajem septembra ćete se zaljubiti u nekog novog ko će vas izuzetno fizički privući. Kako će privlačnost biti obostrana, odmah ćete ući u intimne odnose.

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini septembra upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i sa kojom će se odlično slagati na intimnom polju. Još je rano za dublje emocije ali šansa postoji da ovo bude duža veza u kojoj ćete uživati.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Septembar vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Vitalnost će vam biti jaka kao i imunitet. Potrebno je da održavate fizičku kondiciju kretanjem  i vežbama kao što su svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe, posebno za kičmeni stub. Boravak u prirodi i čistom vazduhu u slobodno vreme doprineće održavanje stabilnosti vašeg zdravlja.

Vaša ishrana treba da sadrži lako kaloričnu hranu. Meso možete uzimati češće ali izbegavajte meso sa roštilja i crveno mesu. Uglavnom jedite piletinu. Od povrća će vam prijati kupus, karfiol, grašak, sočivo i pasulj, a od voća jabuke, kruške, grožđe, banane i urme. Unosite više magnezijuma i B vitamina u organizam. Pijte više jogurta i mineralnu vodu.

Srećni brojevi: 8, 14, 19, 21, 26
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
6 + 6 =