Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


 

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti razilaženje u interesima u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Budite pažljivi u vezi pravnih procedura kako ne biste bili pod sankcijama ili platili kaznu. Nije povoljno vreme za sklapanje novih ugovora i sporazuma. Merkur će 2 oktobra krenuti direktno i bićete u prilici da nastavite sa realizacijom planova u vezi poboljšanja vaših usluga bez teškoća i zastoja. Sa radnim kolegama ćete imati bolju saradnju. Trigon Merkura sa Plutonom doneće vam uspeh u oblastima zdravstva i u svemu gde je potrebno da pokažete osećaj za bavljenje detaljima. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i bićete u mogućnosti da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima. Dogovori oko novih zajedničkih poslova će već na startu naići na teškoće zbog opozicije Merkura sa Jupiterom. Biće vam neophodan kompromis u vezi toga ko će biti glavni nosilac zajedničkog posla i kako ćete rasporediti finansiranje i zaradu. Kvadrat Marsa sa Neptunom upozorava vas da se čuvate manipulacija od druge strane.
Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Ovo će imati pozitivnog uticaja na vaš položaj u poslu i karijeru. Ostvarićete uspešne dogovore i poboljšati odnose sa saradnicima i partnerima. Uspeh i stabilno poslovanje vas očekuje u javnim oblastima, saobraćaju, trgovini, komunikacijama, inženjeringu i menadžmentu. U trećoj dekadi oktobra Venera, Sunce i Merkur ulaze u znak Škorpiona i naglasak će vam biti na platnom prometu. Parcijalno pomračenje Sunca će vam doneti teškoće na polju finansija. Mars će 30. oktobra krenuti retrogradno i prouzrokovaće zastoje u transportu robe, trgovini i komunikaciji. Nailazićete na neslaganja sa nadređenima i na otežane uslove u radu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, građevinarstva, ekonomije, pravosuđa i konsaltinga.


     Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra donosi vam probleme u odnosu sa voljenom osobom. Vaše potrebe u ljubavi će biti suprotne i nećete moći da se uskladite, što će dovesti do udaljavanja. Ulaskom Merkura u znak Vage 11. oktobra, poboljšaćete komunikaciju i potražiti način da se suočite sa onim što vam ne odgovara u razmeni osećanja.

Venera će 19. oktobra praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da prevaziđete nesuglasice sa kojima ste se prethodno suočavali. Ovo će da pojača dinamiku u vašem odnosu i potrebu za intimom. Venera će praviti konjunkciju sa Suncem i omogućiće vama i voljenoj osobi da pronađete pravi način u emotivnom usklađivanju. Brinuće vas zajedničke finansije.

Ako ste slobodni:

Prva polovina oktobra vam donosi susrete sa osobama sumnjivog morala koje ćete nastojati da izbegavate. Jedna od njih će vam se dopasti ali u slučaju da se upustite u avanturu, bićete razočarani. Potreban vam je neko stabilnog karaktera. Takvu osobu ćete upoznati sredinom meseca. Između vas dvoje će se vrlo brzo razbuktati strasti ali pazite da ne postanu preterane. U trećoj dekadi oktobra ćete već početi da razgovarate o mogućnosti da započnete emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će okalo ulaziti u avanture, da bi shvatili kako uvek loše prođu kada nešto učine povučeni strastima. Sredinom oktobra upoznaćete osobu koja će umeti da vas spusti na zemlju i pruži vam iskrena osećanja i stabilnost.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Merkur će krenuti direktno u vašem polju zdravlja što će poboljšati vaš imunitet. Potrebno je da praktikujete zdrav način ishrane i da izbegavate stresne situacije. U trećoj dekadi oktobra ćete biti podložni urološkim infekcijama i upalama zbog delimičnog pomračenja Sunca u znaku Škorpiona. Biće vam osetljivo grlo i variraće vam krvni pritisak. Više se odmarajte.

Kako će vam oktobar doneti osetljivo zdravlje u drugoj polovini meseca, neophodno je da u vašu ishranu ubacite namirnice koje sadrže antioksidanse. Namirnice životnjskog porekla umereno uzimajte. Od voća jedite jabuke, suvo grožđe i šljive, pomorandže, grejpfrut i avokado. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi: 4, 7, 11, 16, 22Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
29 − 28 =