Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


 

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

Sunce će 3. maja praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam teškoće u odnosima sa nadređenima i saradnicima, a uzrok će biti u raspodeli finansija od ostvarene zarade. Saradnici neće biti zadovoljni i uticaće na zastoje. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i gde će pojačati vašu veštinu komunikacije, planiranja, organizovanja i održavanja radnih sastanaka. Započećete nove poslovne pregovore koji će se uspešno okončati i imaćete dosta uspeha ako se bavite trgovinom, saobraćajem i oblastima komunikacija. Venera će praviti trigon sa Plutonom i doprineće poboljšanju vaših finansija jer će vas činiti prilagodljivim i veštim u povlačenju važnih poteza. Umećete da uvidite nešto što je skriveno od pogleda drugih i da to iskoristite u vašu korist u cilju sticanja dobitaka. Venera će 9. maja ući u znak Blizanaca i doneće vam bolje razumevanje sa osobama koje srećete kroz vaš posao, sa kolegama i saradnicima. Vaš nastup i odnosi u poslu doneće vam više uspeha i poboljšati vašu popularnost ali i zaradu. Uspeh ćete ostvariti ako ste po struci inženjer.
Mars će praviti 12. maja sekstil sa Uranom i ubrzaće ostvarenje vaših planova tako što ćete biti vešti i sa lakoćom ćete primenjivati nove ideje i nove tehnologije u vašem radu. Jupiter će ući u znak Riba 14. maja i doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa investicijama, zdravstvom i prosvetom. Uvećaćete prihode kroz ostvarenje tajnih planova. U trećoj dekadi maja Saturn i Merkur će krenuti retrogradno, što će usporiti razvoj vaših zadataka na polju timskog rada i komunikacija. Pomračenje Meseca 26. maja doneće vam teškoće na polju javnosti. Ovo nije povoljno vreme za ulazak u nova partnerstva i potpisivanje novih ugovora. Potrudite se da vaše obaveze završavate u predviđenom roku.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da se zaposle u oblastima finansija, trgovine, kao i u nekoj od društvenih institucija. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.


     Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera će praviti sekstil sa Neptunom na početku meseca i doneće vam više intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Zatim će Venera praviti trigon sa Plutonom i pojačaće vašu bliskost. Osećaćete kako se u svemu odlično slažete sa voljenom osobom. Kvadrat Venere sa Jupiterom će doneti neslaganja u vezi zajedničkih društvenih aktivnosti i zajedničkih finansija.

Venera će u trećoj dekadi maja praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost uz partnera i ostvarenje dugoročnog zajedničkog cilja. S druge strane, zbog kvadrata Venere sa Neptunom, izbegavajte povlačenje u sebe, neiskrenost prema partneru i nekorektne poteze u vašoj vezi, jer ćete tome biti povremeno skloni, što može naneti veliku štetu vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Neptunom će učiniti da se zaljubite u osobu koja je zauzeta ali vam to neće biti smetnja da sa tom osobom uđete u tajnu vezu i budete zaneseni. Idealizovaćete osobu u koju se zaljubite i između vas će biti mnogo jakih strasti, što će vam prijati, a sama veza bi mogla da potraje. Čak postoji mogućnost da vaša veza u daljoj budućnosti iz tajne pređe u javnu. Ipak, budite pažljivi jer su moguća i nekakva razočaranja, najviše na samom kraju ovog meseca.

Stariji Ovnovi će nakon dužeg pokušaja da privuku pažnju osobi u koju su zaljubljeni uspeti da uđu u vezu koja obećava ozbiljan odnos na duže staze, uz zajednički život. Nesklad u odnosu je moguć krajem meseca zbog nesporazuma.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Merkur koji vlada vašim polje zdravlja ulazi u znak Blizanaca kojim vlada i gde je vrlo snažan na početku maja, a to vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Više ćete da se krećete i praktikovaćete fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kao i preventivne mere za bolje zdravlje. Prijaće vam svakodnevna šetnja u prirodi. Potrebno je da budete na čistom vazduhu.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su lako svarljive i koje u sebi sadrže materije za čišćenje toksina iz organizma. Pšenične klice, mekinje, integralni hleb, sveže povrće možete svakodnevno uzimati u ishrani. Od voća jedite jagode, trešnje, kivi i ananas. Meso jedite umereno, a ribu možete češće. Sir i jaja uzimajte umereno. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi: 5, 11, 16, 21, 24Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 × 16 =