Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]V[/za_dropcap]enera će 2. februara praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam povoljne prilike za poboljšanje finansijskog stanja. Bićete kreativni i uspešni u poslovima koji su povezani sa zdravstvom, kao i u nalaženju neophodnih sredstava za nastavak dugoročnih i velikih poslova. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i započećete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi novih projekata. Neophodno je da vaše planove držite u tajnosti kako biste uspeli da preteknete konkurenciju. Vaše ideje će uroditi plodom. Uspećete da dođete i do neočekivanih dobitaka. Venera će ući u vaš znak 7. februara i doneće vam bolji osećaj za pristup drugim ljudima, što će pozitivno uticati na vaše poslovne odnose i saradnju. Doći ćete do izražaja u ličnim nastupima ali će vaše rukovodeće sposobnosti biti slabije nego obično. Mars će ući u znak Jarca gde je snažan 16. februara. Doneće vam veliku motivaciju da ostvarite jednu vašu ambiciju. Veštim potezima ćete se ostvariti značajan uspeh što će vam otvoriti šanse da napredujete u karijeri. Dobićete važna zaduženja i opravdaćete očekivanja nadređenih.


Merkur će krenuti retrogradno 17. februara. Izbegavajte da se bavite poslovima u kojima nemate iskustva. Čuvajte se laži i spletki. Neke pregovore ćete trebati da odložite jer će doći do nesporazuma i promenljivih okolnosti. Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom 20. februara, što vam donosi dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme koji će vam omogućiti da se probijete ispred konkurencije i ostvarite veliki napredak u realizaciji aktuelnih planova i zadataka. Trigon Marsa sa Uranom će uvećati vaše dobitke zahvaljujući vašoj veštini da investirate u profitabilne oblasti. Izbegavajte da ulazite u nove investicije i poslove sa sumnjivim osobama 28. februara kada Venera bude pravila kvadrat sa Plutonom.

Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i u trgovini. Ako ste planirali da započnete privatni biznis, nakon 16. februara ćete imati povoljne šanse.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]V[/za_dropcap]enera početkom februara pravi sekstil sa Plutonom i Saturnom i donosi vama i vašem partneru ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Ono u šta ste zajednički ulagali napore doneće vam očekivane rezultate. Imaćete više intimnih trenutaka što će uneti više sklada u vašu vezu. Ulazak Venere u vaš znak doneće vam partnerovu privrženost.

Kvadrat Venere sa Jupiterom i Plutonom u trećoj dekadi februara uneće napetost u vaše odnose sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko ulaganja zajedničkih finansija jer ćete imati različite stavove o tome u šta je prioritetno ulagati. Pojačane strasti će se pojaviti između vas dvoje i izazivaće ljubomoru. Bićete nekorektni prema partneru.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi nova poznanstva. Izdvojiće se osoba koja je praktična, ambiciozna i stabilnog karaktera. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Vi ćete biti zahtevni i vaša strastvenost će postati prekomerna, što će dovesti kasnije do neslaganja. Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će vašem partneru smetati. Do kraja meseca je važno da pokušate da se prilagodite jedno drugom jer ako u tome ne uspete, vezu ćete prekinuti.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti, a koja će iz izuzetno fizički privući. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete uvideti da ste previše različiti. Ulazak u vezu bio bi loš izbor po vas.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]O[/za_dropcap]čekuje vas većim delom stabilno i dobro zdravlje. Izbegavajte preterane napore i duži boravak na hladnom vremenu. Bićete podložni prehladi i bolovima u kostima i zglobovima. Rekreativne fizičke vežbe će vam pomoći da održavate kondiciju u formi i da ublažite potencijalne zdravstvene smetnje. Masaža bi vam prijala s vremena na vreme.

Vaša ishrana treba da sadrži kalcijum i vitamin D jer će to povoljno uticati na stanje vaših kostiju. Odgovaraće vam kuvano povrće, kao i ono spremljeno za zimnicu u kombinaciji sa pilećim mesom, ribom, maslinama i maslinovim uljem. Od voća jedite što više pomorandži i jabuka. Izbegavajte visoko kaloričnu hranu, slatkiše i grickalice.

Srećni brojevi: 2, 8, 14, 17, 23

Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovdje. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovdje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 − 18 =