Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Posao

ovan

Dragi Ovnovi,

Uran kreće direktno u januaru i Saturn pravi konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da lakše funkcionišete na polju novca i da poboljšate metode za zaradu. Na poslovnom polju ćete pokrenuti jedan dugoročni projekat u koji će trebati dosta da uložite ali koji će vam doneti očekivane dobitke. Napredak vas očekuje u poslovima građevinarstva i tehnološke proizvodnje. Čuvajte se spletki od strane nedobronamernih osoba. U februaru Mars ulazi u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. To će vam doneti više motivacije i veliku snagu da ubrzate napredak na svim poljima. Jupiter će praviti sekstil sa Neptunom i imaćete dobar osećaj za dobitne poteze što će vam doneti i napredak u karijeri. Tokom marta ćete poboljšati saradnju i unaprediti vaše poslovanje. Jupiter će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla, što će vam doneti mogućnost da investirate u projekte koji su šireg obima i zahtevaju saradnju sa više većih preduzeća. Doneće vam veliku korist. Tokom maja Saturn i Venera kreću retrogradno, što će usporiti vaše poslovne planove.
 

Solarna eklipsa u junu dovešće do kašnjenja važnih rokova i to će vam doneti dosta teškoća. Dodatno će vam sve otežati retrogradni Merkur u vašem polju završetaka. Letnji period juli i avgust vam ne donose ništa novo. Dobro će vam doći odlazak na odmor. Tokom septembra će Vaš vladar Mars, koji će biti u vašem znaku, krenuti retrogradno, pa ćete morati da vodite više računa o vašem autoritetu. Poboljšanje vas očekuje od sredine novembra kada Mars krene direktno. Uspećete da pokrenete sve što je bilo u zastoju i da se pobrinete da do kraja godine znatno poboljšate saradnju, posebno sa državnim i finansijskim institucijama, u čemu ćete imati pomoć konjunkcije Jupitera sa Saturnom u znaku Vodolije.

Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja u januaru, maju i krajem godine, u oblastima industrije, usluga i finansija.

Dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prvi kvartal godine će vam biti promenljiv na polju ljubavi. Mart a april vam donose najviše mogućnosti za ostvarenje sklada u odnosu sa voljenom osobom. Ostvarićete najveći deo zajedničkih ciljeva. Tokom maja će Venera biti retrogradna i otežavaće vam komunikaciju i dogovore sa voljenom osobom. Moguće su česte prepirke i emotivno zahlađenje.

Druga polovina godine, od jula do septembra biće puna napetosti i nesklada u odnosima sa voljenom osobom. Izbegavajte neiskrenost i pokušajte da razjasnite ono što vam ne bude jasno. U protivnom će doći do stvaranja nepoverenja između vas dvoje. U oktobru ćete uspeti da poboljšate odnos ali će vam trebati neko vreme da ponovo uspostavite poverenje i sklad.

Ako ste slobodni:

Rano proleće je za vas najpovoljniji period u 2020. godini da uđete u novu i skladnu emotivnu vezu koja može da traje dugo vremena. Privući će vas osoba koja je puna energije, staložena, ambiciozna i obrazovana. Radićete zajedno na nekom projektu ili u društveno korisnim akcijama. Sredina godine vam donosi neslaganja oko zajedničkih želja i potreba u ljubavi, što će tražiti od vas da se jedno drugom prilagođavate. Uspećete da se uskladite i pokazaćete iskrena osećanja.

Stariji Ovnovi će upoznati u prvom kvartalu godine osobu u koju će se zaljubiti i sa kojom će imati dinamičan i komplikovan odnos. Sredinom godine ćete imati kraći prekid veze ali ćete se pomiriti i ostaćete zajedno.
Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti uglavnom dobro i stabilno u prvoj polovini godine. Bićete puni energije i motivisani za sport i rekreaciju. Jesenji period će vam biti nepovoljan po zdravlje jer će doći do pada vašeg imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama, hipertenziji, upalnim procesima, prehladi i glavoboljama. Obavite pregled i preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana treba da sadrži dovoljnu količinu kalorija i proteina, kao i gradivnih materija. Uglavnom se držite sezonskog voća i povrća. Meso i ribu jedite umereno, kao i mleko i mlečne proizvode. Integralne žitarice, ovsene pahuljice, sušeno voće možete često kombinovati za doručak. Izbegavajte tešku i jako začinjenu hranu, kao i gazirana pića.

Srećni brojevi: 8, 11, 16, 20, 23
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Dnevni horoskop možete pročitati ovde. SMS konslutacije sa najboljim astrolozima, tarot tumačima ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
3 × 23 =