Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Lavovi,

Merkur će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u poslovima koji obuhvataju usluge i u kojima nemate dovoljno iskustva. Zbog smanjenog broja klijenata može se dogoditi da iz vaše ponude izbacite pojedine usluge. Pregovori koje ste započeli iza zatvorenih vrata neće uspeti. Nailazićete na ogovaranja i spletke od strane kolega na poslu. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima. Ako imate sopstveni posao bićete skloni ishitrenim potezima i korišćenjem neproverenih metoda kako biste dokazali svoj autoritet, a to vam može naneti štetu. Merkur će 5. avgusta ući u vaš znak i počećete da pravite nove planove. Poboljšaćete organizaciju vaših obaveza, kao i komunikaciju sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti  uvide u stvari koje su vam nedovoljno jasne, kao i u skrivene spletke tajnih neprijatelja, pa ćete moći da ih eliminišete. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam otežavati promet robe i novca sa inostranim partnerima.
Uran će 15. Avgusta krenuti retrogradno što će dovesti do sporijeg uvođenja novih tehnologija i metoda u vaš način poslovanja. Sunce i Merkur će u drugoj dekadi meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da obezbedite potrebnu podršku za neometan razvoj prioritetnih zadataka i da poboljšate odnose sa nadređenima. Sekstil Venere sa Uranom doneće vam uspeh i dobitke ako se bavite oblastima zdravstva ili dizajnom. Merkur ni Sunce na početku treće dekade avgusta ulaze u znak Device i donose vam povoljne mogućnosti za poboljšanje finansijskog stanja. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje i gubitke ako se bavite turizmom, transportom, građevinarstvom i teškom industrijom.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta dovešće do razilaska sa partnerom u pogledu zajedničkih planova. Zbog toga ćete se povući u sebe i izbegavaćete razgovore sa partnerom, a partner će vas pritiskati da pristanete na njegove želje. Jedino rešenje je da postignete kompromis. Nakon kraćeg opiranja, uspećete da prevaziđete nesuglasice.

Tokom druge polovine avgusta uživaćete u zajedničkoj zabavi i dobrom provodu. Imaćete dovoljno vremena koje ćete moći da provodite zajedno. Biće pojačana vaša strastvenost, što će prijati vašem partneru. Mars će 24. Avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti nova neslaganja, ovog puta ozbiljnija. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade avgusta upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i otvorenošću na teme koje vas oboje interesuju. Počećete neobaveznu komunikaciju, kasnije i viđanje, a nakon toga će doći i do emotivnog zbližavanja, kao i do ulaska u intimne odnose. Mada ni vi ni druga osoba nećete biti spremni za ulazak u emotivnu vezu tako brzo, shvatićete da vaš odnos nije sam prolazna avantura. Očekuje vas skladna veza puna dinamike.

Nešto stariji Lavovi će upotrebiti sav svoj šarm i veštinu da privuku pažnju osobe koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Uspećete da vašu simpatiju zavedete i da započnete emotivnu vezu punu strasti i zajedničkih interesovanja.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Alanu:

Postavite pitanje, ukucajte MAG razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo većim delom avgusta zbog nepovoljnih aspekata Merkura i Marsa ka planetama u vašem polju zdravlja. Na prvom mestu ćete biti izloženi stresnim okolnostima koje će izazivati psihosomatske reakcije, pa je neophodno da se više odmarate. Mogući su bolovi u leđima, variranje krvnog pritiska i želudačne smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične nutritivne vrednosti kao i one koje su lake za probavu. Jedite više voća kao što su lubenice, dinje, ananas, urme, kivi i avokado. Od povrća uzimajte krompir kuvan na pari, uz šargarepu, spanać i papriku. Od mesa jedite pileće belo. Pirinač i hleb uzimajte umereno. Sladoled će vam prijati.

Srećni brojevi: 4, 8, 13, 17, 23
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
4 + 6 =