SMS konsultacije. Postavite pitanje svom izabranom astrologu i dobijate odgovor u vidu 600 karaktera.

Igor Pavluković, rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu. Da  biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte ATI datum, vrijeme, mjesto rođenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Aleksandra Arizanović- oblasti astrologija, horoskop, ljubavna uporedna astrologija. Rođena sam u Beogradu 1976. godine, diplomirala sam na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. U horoskopu – Sunce u Raku u Kazimi konjunkciji sa Merkurom, Mesec u Ribama trigon Sunce/Merkur i Venera u Lavu. Da biste Aleksandri postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte ATA datum, vrijeme, mjesto rođenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Mira Marković, Astrolog, horoskop je godinama cijenjen astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada na Fejsbuku. Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju a koristeći svoju intuiciju daje nepogrešive prognoze. Da biste Miri postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte ATM datum, vrijeme, mjesto rođenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Astrolog Alan- Parapsiholog i astrolog Alan dolazi iz Amerike. Vrhunski je znalac iz svoje oblasti i svojim iskustvom uspeo je da pomogne mnogima u Americi i Kanadi gdje je živeo nekoliko godina… Da biste Alanu postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte MAG datum, vrijeme, mjesto rođenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Astro Nataša- Ruski prognostičar Nataša već 15 godina sa uspehom pomaže ljudima. Posjeduje nacionalne diplome za najboljeg astro prognostičara Jekaterinburga dobijenu još 2008 godine. Ujedno je sticala znanja iz oblasti astrologije, numerologije, horarne astrologije obučavajući se kod vrhunskih majstora. Specijalista je za rešavanje ljubavnih problema. Da biste Nataši postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte NATA datum, vrijeme, mjesto rođenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
6 × 20 =