Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Posao

Dragi Jarčevi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur će početkom maja praviti sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, ovo će vam doneti više efikasnosti u oblastima usluga ali će vam ometati postizanje planiranih rokova i završetak jednog obimnijeg i većeg projekta ćete morati odložiti za kasnije. Mars će 5. maja praviti opoziciju sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u finansijskim pitanjima i otkrićete kako vas neko ili potkrada ili pokušava da vas izmanipuliše i naplati vam jedan posao ili uslugu više nego što realno vredi. Neko će pokušavati da se okoristi na vaš račun, a to bi moglo dovesti i do raskida jednog poslovnog kontakta ili saradnje. Merkur će ući u znak Bika 6. maja. Otvoriće vam se mogućnost značajnih ostvarenja ako se bavite radom sa decom i mladima u prosveti ili ste voditelj sekcija za decu pri obrazovnoj ustanovi. Više posla ćete imati i ako vodite igraonicu za decu ili se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstva. Ako se bavite oblastima dizajna, imaćete nove i plodne ideje za čiju ćete realizaciju uspeti da nađete zainteresovane investitore.
Venera će 15. maja ući u znak Bika i doneće vam mogućnost velikih ostvarenja na polju kreativnosti. Započećete nove projekte koji će vam doneti očekivanu zaradu. Imaćete bolji osećaj za rukovanje novcem. Ako se bavite ugostiteljstvom i vodite ili ste vlasnik restorana ili poslastičarnice, nova ponuda će vam privući više gostiju. Mars će 16. maja ući u znak Raka i vaše polje javnosti. Budite pažljivi jer će vas javni odnosi iscrpljivati, nailazićete na previše zahtevne klijente, a sa nadređenima ćete imati konflikte. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca, što će vam otvoriti mogućnosti da proširite ponudu poslovnih usluga i ostvarite veću zaradu od očekivane. Posebno ćete imati uspeha u servisnim uslugama.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima koje obuhvataju kreativnost, dizajn i oblasti zabave. Dobićete mogućnost da radite honorarno i kao freelanceri.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]K[/za_dropcap]vadrat Venere sa Saturnom u prvoj dekadi maja donosi vam zahlađenje i neslaganja sa voljenom osobom. Najviše ćete nesuglasica imati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Kao i obično, pretrpaćete se poslovnim obavezama i izbegavaćete da se bavite porodičnim pitanjima. To će vam doneti i svađe sa partnerom. Potražite kompromisno rešenje.

U drugoj polovini maja ćete uspeti da postignete ravnotežu i sklad u vezi. Vaš partner će vam tolerisati vaše navike koje ga ponekad iritiraju, a vi ćete se truditi da udovoljite njegovim potrebama i željama. Naći ćete više vremena za zajedničke izlaske i zabavu, kao i za preuređenje vašeg zajedničkog doma, što ste pokušavali da više puta odložite.

Ako ste slobodni:

Prihvatićete poziv na izlazak od jedne osobe koja vam deluje dovoljno pristojno i ostavlja utisak da vam neće biti dosadno, naporno ili neprijatno s njom u društvu. Vaš osećaj vas neće prevariti. Ostaviće na vas pozitivan utisak i počeće da vam se dopada. Poželećete da se pobliže upoznate i iniciraćete naredni izlazak. Nakon nekoliko uzastopnih viđanja oboje ćete shvatiti da imate dosta zajedničkih tema. Bićete otvoreni ka vezi ali nećete žuriti. Prijaće vam spontanost u odnosu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koju će upoznati na jednoj javnoj priredbi. Pozvaćete je na zajednički izlazak i otkrićete da se radi o stidljivoj i povučenoj osobi. Potrudićete se da joj se dopadnete i uspećete da je osvojite.Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]Z[/za_dropcap]dravlje će vam biti promenljivo i zbog toga je potrebno da više vremena provodite na čistom vazduhu u prirodi. Gradski vazduh koji je zagađen vam neće prijati i izazivaće disajne smetnje. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatom jer ćete biti skloni povredama. Kako ćete biti osetljiviji na stres, praktikujte svakog dana psihofizičku relaksaciju.

Vaša ishrana treba da se sastoji od kombinacije kalorija sa vitaminima i što više svežeg voća i povrća koje biste trebali većim delom da jedete presno. Na primer, razne voćne salate od jagoda, banana i kivija, koje možete kombinovati sa šlagom i sa dodatkom oraha, lešnika, kikirikija, indijskog oraha, pistaća, urmi i sušenih smokvi. Pijte što više vode.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 17, 23
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
6 × 28 =