Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Posao

Dragi Jarčevi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur će početkom aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam teškoće na polju komunikacija. Budite pažljivi u pregovorima oko novih poslova. Nabolje je da te pregovore ne započinjete u prvoj dekadi aprila. U protivnom vas očekuje dosta nejasnoća. Obratite pažnju na moguće pokušaje manipulacija i prevare od strane sagovornika koji će nastojati da ostvare više koristi nego što je razumno. U ranije započetim pregovorima, naročito onih što se tiču velikih i dugoročnih poslova i vaših ličnih projekata, ostvarićete napredak zahvaljujući sekstilu Merkura sa Saturnom. Dobar osećaj kako da se postavite u odnosu na sagovornike imaćete 10. aprila kada Venera bude pravila konjunkciju sa Neptunom. Ovde će doći do izražaja vaša snalažljivost i imaćete mnogo veći uticaj na druge nego što ste to imali ranije. Ostvarićete uspešne sporazume i pokrenućete jedan projekat koji je povezan sa kreativnim poslovima, kao što su dizajn i slično. Zbog otežanih okolnosti i neslaganja sa nadređenima, rok za završetak jednog važnog posla moraćete da pomerite i odložite.
Prelazak Jupitera u retrogradni hod otežaće priliv finansija zbog opštih okolnosti na globalnom tržištu. Važno je da izbegavate pokušaje mahinacija i tajnih kanala za obrt novca jer biste se mogli naći na gubitku. Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Imaćete uspeha i u administrativnim poslovima. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje kreativnosti gde ćete preuzeti veće odgovornosti i gde će vaša stručnost i autoritet doći do boljeg izražaja. Uspeh ćete postići u oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Kvadrat Marsa sa Neptunom krajem meseca doneće vam teškoće u oblastima saobraćaja i trgovine.

Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se istaknu u svemu što uključuje njihovu kreativnost. Uspećete da privučete sponzore za jedan vaš projekat. Ako se bavite dizajnom dobićete ponudu za stalno zaposlenje.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]I[/za_dropcap]maćete više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Na prvom mestu ćete se potruditi da ulepšate i uredite vaš dom. Imaćete ideje šta želite da promenite ili renovirate i oko toga ćete se odlično slagati. Prijaće vam i češći zajednički izlasci na mesta na zabavu. Vaša komunikacija će povremeno biti konfuzna, pa biste trebali da to poboljšate.

U drugoj polovini aprila potrudićete se da se posvetite onome što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Osećaćete potrebu da imate više intimnih trenutaka, a planiraćete i da odete na jedno kraće vikend putovanje, na mesto koje odavno želite da posetite. Poboljšaćete i vaš društveni život. Češće ćete se viđati sa prijateljima i posećivati društvene događaje.

Ako ste slobodni:

Pažnju će vam privući neko ko se povremeno pojavljuje u društvu vaših poznanika, a koje po prirodi povučen i deluje vam neobično i originalno. Iniciraćete razgovor sa tom osobom i zaključiti da se radi o nekom ko je vrlo inteligentan i posvećen svojim interesovanjima, dobro informisan i zahvalan sagovornik. Ovi kvaliteti će vas privući i naći ćete način da se toj osobi dopadnete. Počećete da zajedno izlazite ali će vam biti malo teže da vašu simpatiju emotivno otvorite.

Nešto stariji Jarčevi će nakon dužeg viđanja sa osobom koja im se dopada i kod koje nalaze razloge i za i protiv ulaska u vezu, shvatiti da niko nije savršen i prihvatiće simpatiju takvom kakva jeste. Nakon toga ćete započeti vezu.
Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]M[/za_dropcap]ars prolazi kroz vaše polje zdravlja i motiviše vas na više kretanja i fizičkih aktivnosti. Mada ste po prirodi interni, shvatićete kako ne možete dugo da sedite ili boravite na jednom mestu. Prijaće vam česti odlasci u prirodu na čist vazduh, duge šetnje, trčanje, biciklizam i rekreativni sportovi. Krajem aprila moguća je ozbiljnija virusna infekcija.

Potrebno je da promenite neke navike u ishrani i da unosite više namirnica biljnog porekla, a da smanjite unos namirnica životinjskog porekla, na prvom mestu mesa, naročito onog koje je pohovano ili pečeno. Prijaće vam razne salate od voća, kao što su jagode, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati salata, spanać i grašak. Jaja i jogurt uzimajte umereno.

Srećni brojevi: 6, 10, 17, 21, 25
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
12 ⁄ 6 =