Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Jarčevi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]P[/za_dropcap]očetak godine donosi vam ogovaranja i suočavanja sa tajnim radnjama koje bi mogle da naštete vašem ugledu. Vaši tajni neprijatelji će pokušati da se probiju ispred vas i ugrabe vam jednu važnu poslovnu priliku. Na teškoće ćete nailaziti u poslovnim pregovorima, posebno onima iza zatvorenih vrata. Doći će do kašnjenja u nekim važnim rokovima. Odužiće se razvoj planova vezanih za velike i dugoročne poslove i za finansije. Nove poslovne poduhvate koji će vam se isplatiti pokrenućete tek sredinom februara. To će vam doneti i prve značajnije prilive na račun. Imaćete nove ideje kako da uvećate finansijsko stanje i jednu ideju ćete uspeti da iskoristite i ostvarite uspeh. U pregovorima i organizaciji, kao i u oblastima trgovine i saobraćaja nailazićete na kašnjenja i odlaganja tokom marta. Tokom aprila i maja uspećete da prevaziđete teškoće i sve važne poslove ćete obaviti u roku. Najviše uspeha imaćete u kreativnim poduhvatima i u oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Pazite da vaša administracija bude uvek ažurna kako vas to ne bi kočilo.


Letnji period od juna do avgusta uspećete da ostvarite korist od usluga, poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i imaćete uspeha na polju javnosti. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima, nezadovoljstva oko finansijskog dela zajedničkog poslovanja i mogućeg raskida saradnje. To bi vam pravilo smetnje jer se radi o plodnoj i dugogodišnoj saradnji. Usmerite svoje akcije na rešavanje finansijskih teškoća jer ćete samo tako moći da poboljšate platni promet i uvećate saldo na vašem računu. Od septembra do kraja godine bićete u mogućnosti da poboljšate svoj položaj na poslu i napredujete u karijeri ali ćete trebati da prvo savladate veće izazove. Godinu ćete zavšiti sa pozitivnim saldom.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis, kao i da dobiju posao u oblastima gde se traži iskustvo, tehničko znanje i rukovodeće sposobnosti.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]U[/za_dropcap] prvoj polovini 2019. godine uspećete da ostvarite zajedničke ciljeve i ispunićete partneru jednu želju koju ste nekada obećali ali niste imali mogućnost da je ispunite. To će vam doneti pojačanu bliskost. Od sredine maja do kraja juna vaš odnos će biti napet jer ćete oko važnih stvari imati suprotne stavove. Neophodan je kompromis kako biste to rešili.

Druga polovina godine pružiće vam mogućnost da idete na česta putovanja na turističke destinacije, što će i vama i vašem partneru veoma prijati. Na taj način ćete moći češće da budete zajedno i da se posvetite jedno drugom. U svim životnim oblastima ćete jedno drugom pružati podršku. Potrudite se da poboljšate komunikaciju jer ćete biti povremeno ćutljivi.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani za ozbiljnu vezu ali ćete u isto vreme biti okruženi osobama koje vam ne odgovaraju kao partneri. Imaćete do proleća više prilika da uđete u vezu i započećete jednu avanturu ali ćete ubrzo odustati. Od sredine proleća jedno poznanstvo će vas navesti da poboljšate vaše kvalitete i potrudite se da osvojite osobu koja vam se dopada. Letnji period vam je pogodan da počnete da se češće viđate sa osobom koja vam se dopada i da uđete u novu vezu.

Nešto starije Jarčeve očekuje susret sa osobom koja će zaokupiti svu njihovu pažnju na jednom putovanju koje će biti poslovnog tipa. Radi se o slobodnoj osobi kojoj ćete se i vi dopasti. Nakon nekoliko susreta ući ćete u vezu sa njom.Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]Z[/za_dropcap]dravlje će vam biti stabilno većim delom godine ali je neophodno da se više krećete i da preduzimate preventivne mere kao što je zdrava ishrana, dovoljno odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija. Tokom aprila, juna i septembra bićete osetljivijeg zdravlja. Moguća je otežana probava, reumatske smetnje i virusna upalna infekcija urinarnog trakta.

Vaša ishrana će biti važna jer će vam probavni sistem biti osetljiv. Izbegavajte preterano začinjenu hranu, onu koja je pržena na ulju ili masti kao što su razni vidovi brze hrane i grickalica. Umanjite kafu i alkohola pića. Slatkiše uzimajte umereno, kao i meso. Pojačajte ribu, sveže voće i povrće, kao i sireve. Prijaće vam lakša ali kalorična hrana.

Srećni brojevi: 7, 11, 18, 23, 26


Godišnji horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
21 × 9 =