Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Device,

Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novog posla na dugoročnoj osnovi. Najviše uspeha imaćete ako planirate da otvorite ugostiteljski objekat, igraonicu za decu, mesto za zabavu i ako se bavite tehničkim delom izrade velikih projekata iz oblasti arhitekture i slično. Neki rokovi koje ste sebi postavili će se odužiti jer će vam trebati mnogo rada i energije kako biste rešili prepreke i eventualne zastoje. Sekstil Jupitera sa Neptunom u februaru doneće vam finansijsku podršku i priliv sredstava i biće vam lakše da sve rešavate na vreme. Od marta do maja pokrenućete nešto novo na polju usluga i imaćete bolji promet i zadovoljne klijente. Od sredine maja do kraja juna Venera će biti retrogradna u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Bićete neorganizovani i nailazićete na zastoje u oblastima komunikacija i trgovine. U junu će vam Solarna eklipsa na početku Raka doneti ozbiljne smetnje i štetu na polju saradnje i raskid sa pojedinim saradnicima.


Tokom jula i avgusta imaćete teškoće u realizaciji ciljeva na polju usluga, zanatskih delatnosti i trgovine. Ovo vam je povoljan period za odlazak na odmor. Od septembra do sredine novembra će Mars biti retrogradan u znaku Ovna i u vašem polju platnog prometa, što će vam doneti zastoje u obrtu finansija. Ako budete imali veća zaduženja prema kooperantima i drugim poveriocima, imaćete velike teškoće prilikom ispunjavanja finansijskih obaveza. Obim poslova će vam se smanjiti. Moraćete da odložite više važnih rokova. Bićete u minusu. Decembar će vam doneti poboljšanje zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Saturnom. Veliki uspeh i uvećana zarada očekuju vas na polju usluga.

Nezaposlene Device će dobiti priliku za novo zaposlenje u oblastima prosvete, trgovine, uslužnom sektoru i ugostiteljstvu. Povoljni meseci za novi posao su mart, avgust i novembar.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Sekstil Jupitera sa Neptunom će u 2020. godini biti aktuelan nekoliko puta, zbog retrogradnog Jupiterovog kretanja. U februaru će vam doneti veliku sreću u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete odličan osećaj za potrebe vašeg partnera i pružaćete mu emocije upravo onako kako će najbolje biti prihvaćene i uzvraćene. Ostvarićete jednu zajedničku želju.

Retrogradna Venera u maju će vam doneti mogućnost da razrešite nesuglasice iz prošlosti. U julu i avgustu izbegavajte neiskrenost. Oktobar će vam biti nestabilan i nećete moći da se uskladite sa partnerom. Novembar i decembar će vam doneti mogućnost unošenja novih zajedničkih interesovanja u vezu, što će vas zbližiti. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Februar vam je povoljan mesec za upoznavanje osobe koja će vam se na prvi pogled svideti i koja će vas privući vedrim duhom, optimizmom, emotivnom stabilnošću i kreativnim, maštovitim duhom. Počećete da se viđate i izlazite i ući ćete u vezu. Sredina godine će vam biti nestabilna jer ćete biti skloni da previše očekujete od vašeg partnera. Zbog sklonosti ka idealizovanju moguća su razočaranja. Ako to prevaziđete, ostaćete zajedno i u drugoj polovini godine.

Nešto starije Device će biti neodlučne da li da se upuste u ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom se viđaju duže vreme. Predlog će biti da pokušate sa zajedničkim životom ali ćete više puta odustajati dok se konačno ne odlučite krajem godine.Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno u prvom kvartalu godine. Važno je da se više krećete i da održavate kondiciju u dobroj formi. Od aprila će doći do pada vašeg imuniteta, pa vam se savetuje da više vremena provodite na čistom vazduhu i u prirodi, kao i da redovno odmarate. Druga polovina godine, posebno od oktobra, doneće vam više snage i energije.

Neophodna vam je zdrava i umerena ishrana. Na prvom mestu treba da jedete integralne žitarice, pirinač, sezonsko voće i povrće. Posebno će vam prijati kupus, celer i spanać od povrća, a od voća jagode, banane, breskve i dinje. Pasulj i sočivo mogu često da vam se nađu na jelovniku. Mleko, meso i slatkiše uzimajte umereno. Potrebni su vam vitamini A i E.

Srećni brojevi: 6, 14, 17, 21, 25


Godišnji horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 × 6 =