Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Blizanci,

Bićete skloni da ulazite u nesmotrene finansijske rizike početkom oktobra zbog opozicije Venere sa Jupiterom, a to bi moglo da vam nanese gubitke. Nailazićete na teškoće ako se bavite oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva i prosvete. Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima jer bi jedna saradnja mogla da se prekine zbog nekorektnih poteza druge strane prema vama. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i bićete u mogućnosti da dovršite radne zadatke koji su pri kraju ali ste ih u prethodnom mesecu morali odložiti zbog nepovoljnih okolnosti. Bićete u mogućnosti da poboljšate platni promet i na tom polju ćete pokazati snalažljivost. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete da planirate nove radne zadatke koje obuhvataju realizaciju vaših kreativnih ideja. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i činiće vas skloni da povlačite brze poteze i donosite nagle odluke povučeni više unutrašnjim osećanjima nego realnim činjenicama. Na taj način možete da donesete pogrešnu odluku, što bi se nepovoljno odrazilo na vaš položaj, posebno ako ste na rukovodećem mestu.
Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Ovo će vam omogućiti da ostvarite izuzetan uspeh i napredak u svemu gde je potrebno da pokažete smisao za lepotu, rukovođenje, poslovne odnose i idejna rešenja. Bićete u mogućnosti da postignete uspeh u oblastima saradnje sa inostranim firmama, uvozu, turizmu, transportu, dizajnu, prosveti, zabavi, menadžmentu i inženjeringu. Iskoristite što bolje možete prilike koje vam se budu pružale jer će vam doneti napredak u karijeri i dobitke. Sunce, Venera i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona i otvoriće vam mogućnost za pokretanje nove ponude usluga. Delimično pomračenje Sunca izazvaće zastoje i smetnje.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima Dizajna, zabave, menadžmenta i trgovine. Imaćete povoljne uslove za započinjanje sopstvenog biznisa.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra dovešće do zahlađenja između vas i voljene osobe zbog nečega što ste intimno podelili sa jednim ili više vaših prijatelja, a što niste rekli vašem partneru. Nedostajaće vam zajednička zabava i emotivno nećete uspevati da se uskladite. Iskrsnuće i neslaganja oko zajedničkih planova i teškoće u komunikaciji.

Druga polovina oktobra doneće vam mogućnosti da vaš odnos poboljšate tako što ćete se potruditi da budete korektni prema partneru i da više vremena provodite zajedno. Neophodno je da se posvetite rešavanju važnih zajedničkih stvari. Jupiter se retrogradno vraća u znak Riba krajem oktobra i okreće vas ka suočavanju sa osećanjima koja ste potisnuli.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba sa kojom ste u bliskim prijateljskim odnosima. Između vas će doći do intimnog odnosa, nakon čega više nećete moći da ostanete prijatelji, a zaključićete i da niste dovoljno kompatibilni da budete u emotivnoj vezi. Vaš odnos će se završiti razočaranjem i razilaskom. Sredinom oktobra ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući i koja će umeti da probudi strasti u vama i pokrene vas na akciju. Ubrzo ćete postati nerazdvojni i otvorićete put ka mogućoj vezi.

Stariji Blizanci će na početku oktobra shvatiti da osoba kojoj su poklonili naklonost ne ume da im uzvrati i ispuni njihova očekivanja. Sredinom meseca ćete upoznati nekog ko će biti otvoren na zabavu i sa kim ćete imati obostranu privlačnost.
       Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Kvadrat Marsa sa Neptunom u prvoj polovini oktobra može prouzrokovati pojačan umor i meteoropatske tegobe. Moguće su upale i virusna infekcija. Biće vam osetljiv disajni sistem. Čuvajte se prehlade. U drugoj polovini oktobra vaše zdravlje će se znatno poboljšati i doći će do oporavka u slučaju bolesti. Vaš imuni sistem će biti pojačan i bićete puni energije.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vlaknima. Od povrća jedite brokoli, pasulj, grašak, kukuruz, šargarepu i celer. Od voća jedite jabuke, kruške, sušeno voće i banane. Meso jedite umereno i obavezno jedite ribu. Mleko i mlečne proizvode jedite u manjoj meri, osim jogurta i kiselog mleka. Uzimajte magnezijum i B vitamin. Pijte više vode.

Srećni brojevi: 2, 6, 10, 18, 24

Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
28 ⁄ 14 =