Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

 

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

 

 

 

 

 

Posao

Dragi Blizanci,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i karijere. Budite pažljivi jer ćete biti skloni rasejanosti i donošenju nepromišljenih odluka, a možete načiniti i poneku grešku u radu koja vam može doneti negativne posledice koje ćete trebati da ispravljate. Uspeh možete imati samo ako se bavite nekom vrstom kreativnom ili umetničkog rada, kao i ako se bavite zdravstvom ili farmaceutskom industrijom. Merkur će 7. aprila praviti sekstil sa Saturnom. Bićete bolje organizovani u vezi finansijskih transakcija i umećete da racionalno raspoređujete prihode i rashode. Vaši planovi i potezi će vam omogućiti stabilnije poslovanje i uvećanje finansija. Konjunkcija Venere sa Neptunom 10. aprila omogućiće vam da jedan vaš projekat ugleda svetlost dana tako što ćete dobiti finansijsku podršku. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i to bi moglo da vam donese napredak na polju karijere. Jupiter će krenuti retrogradno i moraćete više pažnje da posvetite poslovima vezanim za oblasti javnosti kao i na odnose sa poslovnim partnerima.
Venera pravi kvadrat sa Jupiterom 16. aprila i upozorava vas da budete pažljivi pri sklapanju novih ugovora jer se bar jedan može pokazati lošim za vas igde biste poslovali sa gubitkom. Merkur ulazi u znak Ovna i vaše polje saradnje 17. u mesecu i donosi vam uspeh u pregovorima sa novim saradnicima. Sunce ulazi u znak Bika 20. aprila, što će vam omogućiti da postignete uspeh u saradnji sa humanitarnim organizacijama i ustanovama zatvorenog tipa. Napredovaćete u poslu ako se bavite zdravstvom i marketingom. Venerin ulazak u znak Ovna doneće vam dragocenu pomoć jedne žene u ostvarenju poslovnih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Neptunom činiće vas sklonim brzopletim i nepromišljenim potezima.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da ostvare uspešne javne nastupe i poslovne prezentacije, što će im doneti pažnju potencijalnih poslodavaca.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

 

 

 

 

 

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]J[/za_dropcap]upiter koji vlada vašim poljem ljubavi i braka kreće retrogradno 10. aprila. Bićete primorani da se posvetite rešavanju svega što niste na vreme rešavali sa voljenom osobom po pitanju neslaganja u vezi. Najviše napora će biti potrebno da uložite u ispunjenje ranije datih obećanja. Vaše davanje emocija kao i finansijske podrške partneru su poželjni.

Kvadrat Venere sa Jupiterom sredinom aprila dovešće do razilaska oko pojedinih ciljeva između vas i voljene osobe. Bićete skloni da radite nešto partneru iza leđa. Izbegavajte prevare i preljubu jer bi to moglo ozbiljno narušiti vaš odnos. U trećoj dekadi meseca poboljšaćete društveni život. Više ćete izlaziti sa partnerom i pojačaće se vaša strastvenost.

Ako ste slobodni:

Jupiter će krenuti retrogradno 10. aprila što će vam doneti kontakt ili susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Stare strasti će se probuditi nakon nekoliko susreta i razgovora. Bićete u iskušenju da date jedno drugom novu šansu. Kako će i Merkur i Venera tokom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom vaš odnos će postati nestabilan, promenljivi i napet. Pojaviće se isti problemi koje ste imali i ranije, što će dovesti u pitanje mogućnost obnavljanja emotivne veze.

Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koju će često viđati na zabavama i sa kojom će imati zanimljive razgovore. Pokušaj da započnete vezu završiće se razočaranjem i neuspehom. Vaša simpatija ne ume da se bude verna u vezi .
Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

 

 

 

 

 

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]rijaće vam svakodnevna šetnja i rekreativne aktivnosti. Što više budete fizički aktivni i u pokretu, to će i vaše zdravlje biti stabilnije. Pojačaće se i vaše radne i umne sposobnosti, a i vaše raspoloženje će biti na potrebnom nivou. Krajem meseca ćete biti podložni virusnim i bakterijskim infekcijama zbog kvadrata Marsa sa Neptunom.

Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu sa većim sadržajem vlakana. Uzimajte i dodatke ishrani koji čiste nepoželjne materije iz organizma. Grašak, sočivo, kupus, spanać, zelena salata su vam važni u ishrani. Od voća uzimajte više pomorandže i urmi, kao i avokado i jabuke. Morske alge, đumbir, B-kompleks vitamina uzimajte češće.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 17, 22
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 − 8 =