Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Bikovi,

Merkur će 3. maja praviti kvadrat sa Jupiterom, a Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Obratite pažnju na investicije i izbegavajte da ulažete veći novac u nešto što niste dovoljno dobro upoznali, razradili i isplanirali. Ako se bavite privatnim biznisom zauzimaćete tvrdokorna stavove koji će vas usporavati u poslu jer nećete biti spremni da prihvatite neophodne promene i nove, drugačije metode rada. Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i doneće vam jasnije sagledavanje mogućnosti da uvećate vaše finansijsko stanje. Umećete da se bolje organizujete po pitanju novih investicija i racionalno ćete planirati i raspoređivati prihode i rashode, što će vam doneti dobitke. Venera će 9. maja ući u znak Blizanaca i omogućiće vam da upotrebite svoje lične resurse i radne veštine i sposobnosti za ostvarenje veće zarade. Sekstil Marsa sa Uranom pomoći će vam da ostvarite uspeh u pregovorima oko novih projekata tako što ćete primeniti nove metode u svom nastupu.
Jupiter će 14 maja ući u znak Riba gde je snažan i doneće vam mogućnost da započenete obostrano korisnu i plodnu saradnju sa inostranim partnerom ali i sa jednom finansijskom institucijom i investitorom. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnu i sigurnu zaradu od dugoročnih poslova. Najviše uspeha imaćete ako se bavite inženjeringom ili It industrijom. Saturn će 23. maja krenuti retrogradno i zahtevaće od vas više napora kako biste napredovali u karijeri. Usporavaće vas u sprovođenju važnih odluka u delo. Totalno pomračenje Meseca 26. maja dovešće do teškoća na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete i budite pažljivi u saradničkim odnosima jer su mogući nesporazumi.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja i usluga. Biće tražene vaše prodajne veštine.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms]

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Uranom u prvoj polovini maja doneće vam nešto novo u odnosima sa partnerom što će poboljšati vaš odnos, komunikaciju i međusobno razumevanje. Vaši predlozi o zajedničkom vremenu i aktivnostima će se dopasti vašem partneru. Složićete se oko zajedničkih planova i često ćete ići na izlete u prirodu gde ćete uživati u razmeni osećanja.

Druga polovina maja vam donosi česta druženja sa zajedničkim prijateljima, mnogo zajedničkih aktivnosti koje će biti zabavne i kreativne i koje će doprineti jačanju bliskosti sa voljenom osobom. Doći će i do buđenja uspavanih strasti, što će vam oboma izuzetno prijati. Vaša veza će biti ispunjena podjednako dinamikom i relaksirajućim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi zabavu i druženje sa prijateljima, kao i mogućnost za avanturu sa jednom osobom koja će vam biti naklonjena ali ćete za to biti površno zainteresovani. Sredinom meseca ćete upoznati nekog novog ko će u vama probuditi strasti i neočekivano ćete započeti slobodnu vezu koja ima mogućnosti da vremenom pređe u ozbiljnu. Otkrićete da ste odlično slažete u intimnim odnosima. Dobro ćete se razumeti, imati otvorenu komunikaciju i sklonost sportu.

Stariji Bikovi će se neočekivano zaljubiti u osobu koja će im se doseliti u komšiluk. Zamoliće vas da joj nešto pomognete ili joj date neku informaciju i tu će odmah doći do obostrane privlačnosti. Do kraja meseca ćete započeti slobodnu vezu.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom maja. Sredinom meseca je potrebno da budete pažljivi da se ne prehladite ako budete više vremena provodili u prirodi i ako vremenske prilike budu promenljive. Biće vam osetljiv urinarni trakt. U trećoj dekadi maja biće vam osetljivi zglobovi, posebno na promenu vremena. Više se odmarajte i izbegavajte napore.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i koje sadrže vitamine i proteine. Najvažniji vam je doručak koji može da sadrži integralni hleb ili ražene pahuljice, sa medom, jogurtom i sušenim voćem. Jaja i masline možete uzimati često. Prijaće vam sveže povrće kao i sezonsko voće, jagode i trešnje. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi: 7, 13, 18, 21, 25Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 − 8 =