Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Bikovi,

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere što će vam omogućiti da se usmerite na planiranje i organizovanje novih projekata i radnih zadataka. Imaćete nove ideje koje ćete moći uspešno da razradite i sprovedete u delo, što će vam doneti korist i dobitke. Sekstil Venere sa Neptunom će vam omogućiti da poboljšate saradnju sa partnerima iz inostranstva, kao i da dobijete stručnu i finansijsku podršku za projekte koji su povezani sa dizajnom, arhitekturom i građevinarstvom. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vam doneti dobar osećaj za saradnju sa osobama koje su autoritet u svojoj oblasti, a koji bi mogli da vam budu neka vrsta podrške ili mentori u dugoročnim projektima. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do nejasnoća i pokušaja manipulacija u odnosima sa saradnicima u vezi raspodele dobiti. Ovo može dovesti do sukoba sa pojedinim saradnicima. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i dovešće do otežanog odvijanja prioritetnih radnih zadataka. Odložićete neke obaveze.
Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i vaše rukovodeće sposobnosti će dovesti do pojačanog izražaja. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da uvidite propuste u vašoj organizaciji i planovima, da to ispravite i usmerite se da nadoknadite ono što ste zbog nepovoljnih okolnosti morali da odložite. Mars će 24. januara ući u znak Jarca, pa ćete vaše napore da usmerite u poboljšanje vaših radnih veština i korišćenje proverenih metoda rada. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Jarca, zbog čega će doći do zastoja u transportu robe na duže relacije. Venera će krenuti direktno 29. januara i bićete u mogućnosti da deo po deo nadoknadite odložene zadatke koji zahtevaju stručnu podršku.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, izdavaštva, građevinarstva, transporta, turizma i inženjeringa.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms]

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Mars praviti sa Neptunom 11. januara prouzrokovaće nesuglasice, moguće i ozbiljnije sukobe sa voljenom osobom. Uzrok će biti u neslaganju oko ulaganja zajedničkih finansija ali i zbog toga što ćete biti skloni da sa prijateljima provodite više vremena i zapostavljate partnera. Vaš partner će zbog toga biti sklon preteranim emocionalnim reakcijama.

Mars će 24. januara ući u znak Jarca i doći će do smirivanja tenzija u vašem odnosu. Otkrićete nova zajednička interesovanja i unećete više dinamike i strasti u vašu vezu. Iskoristićete zadnji vikend u mesecu kako biste otišli na zajedničko putovanje na mesto gde već duže vreme želite da idete Jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac u svemu.

Ako ste slobodni:

Vaši odnosi sa prijateljima će biti neskladni i haotični. Imaćete potrebu da često izlazite ali izbegavajte da preterujete sa alkoholnim pićima jer ćete tako privlačiti sebi neadekvatne osobe sa kojima možete imati samo intimne odnose i nakon toga probleme. Tek u trećoj dekadi januara ćete upoznati nekog ko će vam delovati dovoljno stabilno kako bi mogao da vam privuče pažnju i ko će umeti da vas podrži i pruži vam pozitivne podsticaje. Postaćete bliski i emotivno i fizički.

Stariji Bikovi će u prve dve dekade januara često doživljavati razočaranja jer će nerealno sagledavati osobe koje im se budu dopadale. Tek pred kraj meseca će se izdvojiti neko ko će vas privući svojim izgledom i snagom svoje ličnosti.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Mada će vaše zdravlje tokom januara biti osetljivo, neće doći do ozbiljnih teškoća. Moguće su samo manje i prolazne smetnje kao što je lakša prehlada. Izbegavajte da budete previše pasivni i da vreme provodite većinom sedeći jer se može dogoditi da osetite bolove u sredini i donjem delu leđa. Od treće dekade januara će vam zdravlje biti stabilno i snažno.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Možete svakodnevno da pripremate jela koja sadrže mlečne proizvode kao što su kajmak, sir i jogurt, jaja, soju i pirinač. Od mesa će vam prijati junetina, piletina, riba i ćureće meso. Od povrća jedite grašak, spanać i krompir. Od povrća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Uzimajte više E vitamina.

Srećni brojevi: 7, 16, 18, 23, 25Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
15 + 7 =