Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Posao

Dragi Bikovi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur na samom početku avgusta kreće direktno. Usmerićete se na nastavak ranije započetih i odloženih pregovora, kao i na važne sastanke. Uspećete da prevaziđete nesporazume i nejasnoće koje ste imali u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. Bićete više u pokretu. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog projekta, zbog čega ćete morati odložiti početak nečeg što je planirano kao novo. 8. avgusta će Sunce praviti trigon sa Jupiterom, a sledećeg dana i Venera. Pružiće vam se mogućnost da uvećate profit kroz berzanske akcije, investicione fondove, a posebno vas očekuju dobici ako se bavite osiguranjem ili bankarstvom. 11. avgusta Jupiter kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Uspećete da naplatite zaostala potraživanja i uvećaćete platni promet, što će vam doneti dodatne dobitke. Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete privatni biznis, u slučaju da ste to planirali. Najviše uspeha ćete imati u otvaranju kozmetičkog i frizerskog salona ili butika.

.
Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Ovo vam je povoljno vreme da odete na godišnji odmor, ukoliko još niste bili. Imaćete povoljne mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će angažovati vaše kreativne sposobnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zabave, dizajna, estrade ili umetnosti. Venera i Mars će praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u realizaciji jedne vaše ideje i da izbijete u prvi plan u vašoj oblasti delatnosti. Merkur će 29. avgusta ući u znak Device i doprineće daljem razvoju vaših kreativnih projekata. Ako se bavite prosvetom, dobićete nove i bolje pozicije na poslu. Očekuje vas uvećanje salda na vašem računu.

Nezaposleni Bikovi će dobiti novi posao u oblastima prosvete, dizajna i zabave. Očekuju vas razne pogodnosti prilikom nalažen ja novog zaposlenja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]K[/za_dropcap]vadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice oko kućnih i porodičnih obaveza. Bićete usmereni na sebe i partner će vas kritikovati da ste sebični. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da razgovarate o zajedničkim planovima kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja. Potrebno vam je i više zabave.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Započećete nešto novi i uneti više sklada u vašu emotivnu vezu. Bićete bliski sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno i nastojaćete da se više posvetite porodici i da ulepšate zajednički dom. Krajem meseca ćete imati ideje o zajedničkim aktivnostima sa kojima će se vaš partner složiti.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u letnjem vremenu i prilikama za nova poznanstva. Češće ćete izlaziti sa prijateljima i obilazićete mesta za zabavu gde možete upoznati osobu sa kojom ćete naći zajednička interesovanja. Bićete u početku zainteresovani za avanturu ali ćete ubrzo zaključiti da je vaša nova simpatija osoba sa kojom možete imati i ozbiljnu vezu jer će vam otvoreno naglasiti da je ne zanima samo avantura. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu koja će da traje.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja poseduje kvalitete ličnosti koji kod njih igraju važnu ulogu pri izboru potencijalnog partnera za vezu. Počećete da se viđate. Uložićete dosta truda kako bi vas druga osoba procenila kao dobru priliku.Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]U[/za_dropcap]glavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Plivanje, svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe će doprineti poboljšanju vaše kondicije. Izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite krene sa zaštitnim faktorom. Moguće su alergijske reakcije na ubod insekata. Prijaće vam boravak na mestima gde je vazduh čist i gde je klima umerena.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu hranu koja je laka za probavu. Povrće i voće je neophodno da uzimate svakodnevno u većim količinama, većim delom presno. Integralne žitarice, meso i ribu možete isto imati svakodnevno na jelovniku. Umanjite unos slatkiša, kafe i brze hrane, posebno one pečene na ulju. Uzimajte što više tečnosti.

Srećni brojevi: 5, 14, 17, 20, 23
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 × 30 =