Najbolji astrolozi na jednom mjestu sa kojima mozete komunicirati putem SMS-a.

Igor Pavluković, rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu. Da  biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte ATI datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Aleksandra Arizanović, oblasti astrologija, horoskop, ljubavna uporedna astrologija. Rođena sam u Beogradu 1976. godine, diplomirala sam na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. U horoskopu – Sunce u Raku u Kazimi konjunkciji sa Merkurom, Mesec u Ribama trigon Sunce/Merkur i Venera u Lavu. Da biste Aleksandri postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte ATA datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Mira Marković, Astrolog, horoskop je godinama cijenjen astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada na Fejsbuku. Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju a koristeći svoju intuiciju daje nepogrešive prognoze. Da biste Miri postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

ukucajte ATM datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Astrolog Darka Cvetković-Astrologijom se bavi još iz tinejdžerskih dana. Sa 14. godina se prvi put ozbiljnije interesuje za astrologiju. Devedesetih godina putovanja kroz zemlju, poznanstvo sa mnogim isceliteljima, vidovnjacima, bioenergetičarima, astrolozima daje mogućnost sticanja znanja, rada, iskustva. Najinteresantnije iskustvo je svakako kontakt sa znanjem u školi bele magije kod poznatog ruskog iscelitelja. Svoje znanje usavršavala je iz oblasti kristaloterapije, uticaja negativne energije, kako ona nastaje, kako deluje na nas a i ono najvažnije – kako se osloboditi negativnih čini:

ukucajte ATD datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Astrolog Alan, Astrolog, horoskop Parapsiholog i astrolog Alan dolazi iz Amerike. Vrhunski je znalac iz svoje oblasti i svojim iskustvom uspeo je da pomogne mnogima u Americi i Kanadi gdje je ziveo nekoliko godina… Da biste Alanu postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

ukucajte MAG datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.
Astro Nataša, Ruski prognostičar Nataša već 15 godina sa uspehom pomaže ljudima. Posjeduje nacionalne diplome za najboljeg astro prognostičara jekaterinburga dobijenu jos 2008 godine. Ujedno je sticala znanja iz oblasti astrologije, numerologije, horarne astrologije obučavajući se kod vrhunskih majstora. Specijalista je za resavanje ljubavnih problema. Da biste Nataši postavili pitanje, potrebno je da pošaljete SMS slijedećeg oblika:

ukucajte NATA datum, vrijeme, mjesto rodjenja i konkretno pitanje pošaljite na broj 14530.